erkend hobbyfokker

Didi Doodle Puppy’s

Didi Doodle is ontstaan vanuit de liefde voor dit geweldige ras. De puppy’s worden geboren en groeien op in huiselijke kring. Wij zijn een kleinschalige hobbyfokker waarbij een liefdevolle verzorging, gezondheid en zorgvuldige socialisatie voorop staan!

Is er ruimte in plaats, tijd en energie voor een pup en heeft je hart ja gezegd, neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil een pup

WALA Star Breeder logo

onze honden

Didi D.

Jackie O’ Didi (WALA 00082413)
Geboren 05-07-2022
Heupen OFA : excellent
Ellebogen OFA: excellent
Patella: free
Ogen: clear

Didi is een kleine miniatuur met een schofthoogte van 38 cm en een gewicht van 8 kg. Ze heeft een mooie compacte bouw en alle medische keuringen behaald.

Met haar volle golvende wavy fleece vacht heeft ze het knuffelgehalte van een echte teddybeer. Dat maakt ze ook waar, ze is erg lief en met haar ondeugende oogjes en uitstraling weet ze iedereen te imponeren.

Worldwide Australian Labradoodle Association

2

gezinsdoodles

365

dagen liefde per jaar

12

jaar doodle ervaring

ons verhaal

Meer over ons.

Ondanks het verlangen naar positieve energie van een huisdier en daarmee de wens om een hond in huis te nemen bleek dit voor mij en mijn gezin niet mogelijk vanwege de allergie van onze jongste dochter. Echter toen mijn schoonzus haar eerste hond voorstelde bleek ook onze droom werkelijkheid te gaan worden. Een Australian Labradoodle, een hypoallergene hond met een geweldig karakter! De Australian Labradoodle had ons hart gestolen en hebben wij na diverse overwegingen ook de stap gezet naar Amerika en de keuze gemaakt voor de aanschaf van een pup van dit geweldige ras.

Inmiddels is dit al weer ruim 12 jaar geleden, onze kanjer Pebble kwam in ons gezin, een medium chocolat Australian Labradoodle uit Seattle! What a handsome boy! 

Uit de rust en de liefde welke ik heb gevonden in de omgang met onze hond Pebble, heb ik enkele jaren geleden besloten om met de juiste begeleiding mijn hobby uit te breiden en hobbyfokker te worden. In 2022 is in ons gezin dan ook onze tweede Labradoodle gekomen, Jackie O’ Didi is daarmee ons eerste hondje om mee te fokken. Zij is geboren in een nestje van Jackie O’Doodle en heeft een geweldig mooie bloedlijn. Didi zal mooie, maar bovenal lieve en zalige pups ter wereld gaan brengen, met als doel ook andere gezinnen nog blijer en gelukkiger te maken.

Mede door de samenwerking met mijn mentor Joyce Dröge van Jackie O’Doodle is Didi Doodle tot stand gekomen en ben ik haar dankbaar voor het delen van haar grote liefde, enthousiasme voor en kennis van dit ras en de ervaringen welke ik bij haar heb mogen opdoen.

 

– Onze honden kunnen zich dagelijks uitleven in de bosrijke omgeving waar wij wonen aan het natuurgebied de Wildertse Duintjes, in de Antwerpse gemeente Essen, grenzend aan de bossen van Kalmthout en vlakbij de bossen van Brasschaat en Kapellen. –

 

Yvonne

 

stuur een berichtje

WALA Star Breeder logo

 

neem contact op

Stuur een berichtje.

Heb je interesse in een pup, wil je graag gastgezin worden, een workshop volgen of of heb je een andere vraag? Neem contact met ons via onderstaand contactformulier of stuur ons een mailtje info(@)dididoodle.com. Misschien kunnen we binnenkort kennismaken. 


    social media

    Volg ons.

    volg ons volg ons