Ondanks het verlangen naar positieve energie van een huisdier en daarmee de wens om een hond in huis te nemen bleek dit voor mij en mijn gezin niet mogelijk vanwege de allergie van onze jongste dochter. Echter toen mijn schoonzus haar eerste hond voorstelde bleek ook onze droom werkelijkheid te gaan worden. Een Australian Labradoodle, een hypoallergene hond met een geweldig karakter! De Australian Labradoodle had ons hart gestolen en hebben wij na diverse overwegingen ook de stap gezet naar Amerika en de keuze gemaakt voor de aanschaf van een pup van dit geweldige ras.

Inmiddels is dit al weer ruim 12 jaar geleden, onze kanjer Pebble kwam in ons gezin, een medium chocolat Australian Labradoodle uit Seattle! What a handsome boy! 

Uit de rust en de liefde welke ik heb gevonden in de omgang met onze hond Pebble, heb ik enkele jaren geleden besloten om met de juiste begeleiding mijn hobby uit te breiden en hobbyfokker te worden. In 2022 is in ons gezin dan ook onze tweede Labradoodle gekomen, Jackie O’ Didi is daarmee ons eerste hondje om mee te fokken. Zij is geboren in een nestje van Jackie O’Doodle en heeft een geweldig mooie bloedlijn. Didi zal mooie, maar bovenal lieve en zalige pups ter wereld gaan brengen, met als doel ook andere gezinnen nog blijer en gelukkiger te maken.

 

 

– Onze honden kunnen zich dagelijks uitleven in de bosrijke omgeving waar wij wonen aan het natuurgebied de Wildertse Duintjes, in de Antwerpse gemeente Essen, grenzend aan de bossen van Kalmthout en vlakbij de bossen van Brasschaat en Kapellen. –

 

Yvonne

 

stuur een berichtje